Takstein i fra forskjellige produsenter

De flest av oss har vært borti takstein i en eller annen form. Det mange ikke vet er at takstein leveres både i betong og tegl. Betongtakstein er den rimeligste typen, og denne ligger på de fleste tak i Norge. Teglstein er leire som er brent en eller flere ganger på temperaturer rundt 1000°C. Her kan det tilsettes leire i andre farger, slik at teglsteinen får forskjellige farger, og det kan legges på en glassur for å gjøre teglen mer fargerik og holdbar.

Monier produserer dobbelt krummet betongstein med både glatt og ru overflate. De produserer også teglstein i forskjellige størrelser og farger.

Skarpnes produserer enkelkrummet og dobbelkrummet betongstein, både med glatt og ru overflate. De produserer også teglstein i forskjellige formater og farger.

Benders produserer også betongstein med forskjellige overflater og farger. De leverer også teglstein i både enkel- og dobbel- krummet utgave.

Randers Tegl produserer, som navnet sier, bare tegl. De har spesialisert seg på tegl og er dermed et godt valg på akkurat dette.

Å legge takstein er en enkel jobb, men kan føles tungt på grunn av uvant arbeidsstilling.
Husk alltid å sikre deg ved arbeid på tak. Stillasse er alltid et trygt valg.
Lykke til.

Våre produkter