Taksteinsplater er et vidt begrep. Taksenteret har takplater til de fleste formål på vårt lager i Trondheim. Vi har leveranser med bil til hele Midt-Norge som for vår del innbefatter Møre & Romsdal, Trøndelag, Hedmark, og Nordland.

Evertile og Decra er taksteinsplater i mindre format. Evertile leveres i 20 forskjellige farger og har en produktgaranti på inntil 50 år. Evertile er både orkansikkert og vakkert. Taksenteret leverer Evertile over hele Norge.

Taksteinsplater leveres både i stål og aluminium. Taksenteret har Stratos taksteinsplater i stål fra Areco AB, samt Aluplegel fra Kami AB på lager. Dette er takplater som er formet med utseendet til takstein. Disse veier bare en tiendedel av et tradisjonelt tak tekket med takstein og er godt alternativ der konstruksjonen ikke er beregnet for tung taktekking.

Taksteinsplater kan også leveres i lengre lengder med en overflate belagt med steingranulat. TerraPlegel fra Kami AB lagerføres i svart og rød.

Plannja Royal er den platetypen som er mest kjent innen taksteinsplater i lengre lengder. Denne typen lagerfører vi fargen svart.

Takplater av typen TP-20, TP-35 og TP-45 brukes mye på industribygg, driftsbygninger, garasjeanlegg og tilsvarende bygg.

Ett takskifte er noe de fleste gjør bare en eller to ganger i livet. Det kan da være greit å få riktig veiledning på valg av taktype som både har de riktige garantiene og bruksområdene som er best egnet for akkurat ditt tak.

Å bytte tak er ikke så vanskelig som mange i utgangspunktet tror, men er du tvil så ta kontakt med oss så tipser vi deg om en taktekker eller blikkenslager i området der du bor.

Våre produkter