Takpapp i forskjellige utførelser

Takpapp er ikke lengre papp. De fleste «papp» produktene er i dag glassfiberforsterkede polyesterstammer gjennomtrukket av spesialasfalt som er produsert på forskjellige måter. Dette for at de skal fungere på best mulig måte til det de er produsert for.

Takshingel er et «gjør-det-selv» produkt som er godt egnet både for nybygg og omlegging av eksisterende shingel tak. Legging av takshingel rett på taktro er en enkel og grei jobb. Takshingel finnes i flere fasonger og farger. Dette gjør det mulig å velge en type som står i stil med både hus og omgivelser.

Selvbyggerpapp kan legges på en takvinkel ned til 3°. Dette gjør den til et godt valg ved tekking av til dels flate tak. Selvbyggerpapp lagerføres i rød, grå og svart.

Sveisepapp fra Katepal er løsningen der du skal legge enten ett- eller to- lags tekking på et flatt tak. Denne løsningen krever en del ekstra utstyr som gassbrenner og skruer med skive. Dette er en takkemetode som krever en del ekstra i forhold til annen papptekking. Det anbefales å bruke en taktekker til denne jobben.

Uansett hva dere velger av taktekkingsmaterialer for legging på tak, så har vi utvalget på lager. Vi hjelper dere med å finne den riktige løsningen for akkurat ditt tak.

Våre produkter