Veggpapp

Delta-Vent WB

Delta-Vent WB har en grå forside som består av en fiberduk som er belagt med en film av polypropylen. Baksiden er hvit og består av en tynn polypropylen fiberduk som beskytter den vanntette filmen. 

Utvendig vindsperre til bruk i isolerte vegger for å hindre vindgjennomtrenging i isolasjonen og at nedbør skader konstruksjonen i byggeperioden. Kan også brukes i takkonstruksjoner av tre eller andre lette konstruksjoner. Ved vanskelige værforhold eller eksponering for vær og vind over lengre tid er det påkrevet med ytterligere beskyttelse. Skal kun brukes i drenerte- og /eller ventilerte vegg-/takkonstruksjoner og kan ikke brukes som kombinert vindsperre og undertak.

Innsiden av veggen må ha luft og dampsperre. Dette bør monteres så raskt som mulig. Det er viktig at bygget er godt ventilert i byggeperioden. For at ikke produktets levetid skal forringes bør den stå eksponert for sol i maksimalt 2 måneder. Yttervegger bør monteres så snart som mulig for å hindre lekkasjer.

Delta-Vent skal lagres tørt og ikke være direkte utsatt for sollys under lagring.

Leveres i størrelsene 

1,3x25 mtr - 32,5 kvm

1,3x50 mtr - 65 kvm

2,8x25 mtr - 70 kvm

2,8x50 mtr - 140 kvm

3,0x50 mtr - 150 kvm

   

  

 

TOPIT strong vindsperre

Utvendig vindsperre til bruk i isolerte vegger for å hindre vindgjennomtrenging i isolasjonen og at nedbør skader konstruksjonen i byggeperioden. Kan også brukes i takkonstruksjoner av tre eller andre lette konstruksjoner. Ved vanskelige værforhold eller eksponering for vær og vind over lengre tid er det påkrevet med ytterligere beskyttelse.

Skal kun brukes i drenerte- og /eller ventilerte vegg-/takkonstruksjoner og kan ikke brukes som kombinert vindsperre og undertak.

Innsiden av veggen må ha luft og dampsperre. Dette bør monteres så raskt som mulig. Det er viktig at bygget er godt ventilert i byggeperioden.

For at ikke produktets levetid skal forringes bør den stå eksponert for sol i maksimalt 2 måneder. Yttervegger bør monteres så snart som mulig for å hindre lekkasjer.

Topit Vindsperre Strong skal lagres tørt og ikke være direkte utsatt for sollys under lagring.

Leveres i størrelsene 

1,3x25 mtr - 32,5 kvm

1,3x50 mtr - 65 kvm

2,8x25 mtr - 70 kvm

2,8x50 mtr - 140 kvm

3,0x50 mtr - 150 kvm

Levert av