Det klassiske takmaterialet er teglstein. Det er et sterkt, hardført og naturlig materiale. Det tåler store temperatursvingninger uten å ta skade. Tegl er et rent naturmateriale som bare blir penere med årene. Med glassert takstein av tegl får man en meget holdbar overflate

KDN VH

På det virkelig eksklusive taket ligger KDN, en falset teglstein som gir inntrykk av klassisk luksus. Det er også et trygt valg. Denne taksteinen har vært på markedet i mer enn 100 år og har meget lang levetid. Den er litt mindre, noe som gir et tett mønster, og finnes i et stort utvalg farger. KDN leveres både som ubehandlet naturell, engobert høstrød, mørk flammet og indigo,samt glassert i fargene kullsvart, sølvsvart, burgunder, vinrød, mørk brun og lys brun.

Turmalin

En virkelig moderne teglstein. Turmalin er en falset takstein som er enkel å legge. Farger og overflater er tilpasset moderne arkitektur.Resultatet blir et stilrent tak med en stram karakter – gjerne kombinert med vindskier og møner i beslag av aluminium, Rheinzink eller stål. Turmalin leveres både som ubehandlet naturell, engobert grå, kobberrød og svart, samt glassert kastanje, svart og grå.

Hollander

Denne teglsteinen har en karakteristisk profil som fremfor alt passer på tak med litt mindre takflater eller tak med vinkler og hjørner. Fordi den er falset og har variabel lekteavstand, er Hollander lett både å planlegge og legge. Hollander leveres både som ubehandlet naturell, engobert svart, grå og brun,samt glassert svart og svart matt.

Nortegl

En falset teglstein med klassisk nordisk form. Lett å legge, sikker og økonomisk. Den er litt større og passer også på hus med store takflater. Medsamme lektavstand som de fleste betongtakstein er den også perfekt forrenovering av betongtak.NORTEGL leveres både som ubehandlet naturell, engobert svart og høstrød,samt glassert kastanje og svart.

Nova

Nova er en formpresset tegltakstein, med en sidefals og en toppfals. Når taksteinene monteres, griper falsene i hverandre og gjør taket tett, samtidig som det sikres god ventilering av takkonstruksjonen. Nova falset tegltakstein produseres av Moniers søsterselskap i Karstädt i Tyskland.

Dantegl

En original dansk teglstein, tidløs og klassisk. Leiren fra Volstrup på Jylland får en vakker rød nyanse etter brenningen. Den er frostsikker og eldes med verdighet. Et trygt valg både for renovering og nybygging. Dantegl leveres kun som ubehandlet naturell