Zanda Vestland

En klassisk, ubehandlet betongtakstein som er lett å legge. Den kommer i fargene Koks, Teglrød og Antikk. Utviklet for tøffe forhold og naturligvis med en komplett tilbehørspakke.

Finnes i følgende farger:

Zanda Classic

En klassisk, behandlet betongtakstein som er lett å legge. Den kommer i svart, mørkgrå, teglrød og rød utførelse. Utviklet for tøffe forhold og naturligvis med en komplett tilbehørspakke

Finnes i følgende farger:

Zanda Protector

Det unike overflatebelegget får taket til å se nytt ut lenger. Det beskytter mot tilgroing, og fargen brytes ikke ned av UV-stråler. Protector-steinen har også en vakker dyp farge som gir et inntrykk av kvalitet og harmoni.

Finnes i følgende farger:

Zanda Arktis

Zanda Arktis er det nyeste medlemmet i Zanda-familien. Kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den blir malt 2 ganger. Dette resulterer i Zandas mest holdbare overflate – noensinne.

Zanda Arktis holder på snøen opp til 35º takvinkel.

Finnes i følgende farger:

Minster

En moderne, flat takstein for moderne arkitektur. Gir et tak med rene linjer og funkispreg. Dette er et roligere og et mer kostnadseffektivt valg enn skifer og tilsvarende.

Finnes i følgende farger:

Alle taksteinene fra Zanda leveres med et bredt og omfattende tilbehør program som gjør at du får et trygt og sikkert tak.
Vi tilbyr også utførlige leggeanvisninger, takberegninger, og levert og løftet på tak**
**Der hvor det er fremkommelig med våre biler