Icopal Decra

Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig, vedlikeholdsfritt og orkansikkert. Platenes struktur, form og dype profil gir Decra-taket sitt vakre og klassiske utseende. Decra egner seg like godt til nybygg som til rehabilitering.   

 

                                                           

Lettere og sterkere enn takstein

Hvorfor legge 6 tonn på taket når det holder lenge med 900 kilo? Decra veier bare 6,7 kg per m², noe som stiller lave krav til takkonstruksjonens bæreevne. Den lave vekten og det hendige formatet gjør platene lette å frakte – både til byggeplassen og opp på taket. Testresultat fra SINTEF Byggforsk viser at platen har styrke og stivhet til å tåle alle aktuelle snølaster.

 

Orkansikkert

I vær- og vindutsatte distrikter er Decra særlig godt egnet. Den spesielle innfestingen av Decra-platene gjør at de ikke lar seg rikke verken av storm eller orkan.

 

Decra kan du legge selv – hvis du vil

Decra legges på lekter og festes med skruer eller spiker/pistolspiker. Først lektes taket nedenfra og opp. Deretter legges Decra ovenfra og ned, noe som gir en behagelig arbeidsstilling. Platene er lette å kappe og tilpasse under montering.

 

Bytt til et tak du slipper å bytte! 

Decra leveres med 30 års produktgaranti. Garantien dekker gjennomrusting og avskalling. Under normale forhold er Decra et tak som er konstruert for å vare livet ut.

Decra Classic

Velger du Decra Classic får du et tak som er like solid som det er pent. Sterkt som stål og vakkert som naturstein. Platene består av galvanisert stål, som er beskyttet med aluzink, epoksygrunning, knust stein og flere lag akryl. 

                                                                       

Vi lagerfører Classic i fargene teglrød, rødantikk, gråantikk og kullsort

 

Decra Elegance

Decra Elegance er det moderne og eksklusive taket for norske værforhold. Den ideelle kombinasjon av holdbarhet og elegant design. Platene er oppbygd på samme måte som Decra Classic, men har blank eller matt overflate. Det eksklusive utseendet gir taket liv og kontrast.

Decra Elegance finnes i to varianter: Elegance Acoustic og Elegance (non Acoustic). Decra Elegance Acoustic har et patentert lyddempingssystem på undersiden, og er nesten like lydløs som Decra Classic.

                                                                

Decra Stratos

Stratos har en særpreget struktur og profil som skiller den fra Classic og Elegance. Det stilrene designet har gjort Stratos svært populær i en rekke europeiske land. Nå har også norske huseiere fått øynene opp for dette elegante taket. Begge varianter av Decra Stratos har en stilren og elegant profil som passer svært godt til hus med minimalistisk og moderne stil. Decra Stratos er oppbygd på samme måte som Decra Classic, og har de samme gode tekniske egenskapene.

                                        

Levert av